De diensten van APS: Parkeerbeheer en Parkeerexploitatie

APS biedt door heel Nederland een groot aantal diensten met betrekking tot het beheer en de exploitatie van parkeergarages. Wij leveren u altijd oplossingen op maat en zijn uw betrouwbare en ervaren partner voor alle parkeergerelateerde zaken. Met een groot aantal vaste klanten door heel Nederland. Dankzij onze nauwe samenwerkingsverbanden met verschillende eensgezinde bedrijven zijn wij in staat een allround service te leveren. Dit doen wij bovendien tegen opvallend betaalbare tarieven. Kwaliteit is ons kenmerk en uw tevredenheid ons streven. 

Parkeerbeheer

Parkeerbeheer bij APS in Amsterdam

De diensten van APS zijn grofweg onder te verdelen in parkeerbeheer en parkeerexploitatie. Bij het parkeerbeheer kunnen wij het complete dagelijks beheer van uw parkeergarage voor u regelen. Maar we kunnen ook bepaalde onderdelen leveren, zoals een centrale meldkamer, het onderhoud of een technische dienst.

LEES MEER >

Parkeerexploitatie

APS parkeerplaatsen in Amsterdam

APS is ook uw partner in de exploitatie van parkeergarages. Wij hebben ruime ervaring in parkeerexploitatie en alles wat daarbij komt kijken. Bovendien werken wij nauw samen met verschillende marktpartijen, waardoor we perfecte maatoplossingen kunnen bieden voor al onze klanten en partners.


LEES MEER >