De werkwijze en visie van APS

Werkwijze bij APS paarkeerplaatsen in Amsterdam

Bij APS staat transparantie centraal. Van beperkt advies voor uw parkeerbeheer tot de bouw van een volledig nieuwe parkeergarage: u bent bij ons in goede handen. We hechten veel waarde aan een goede relatie met onze klanten. 

Onze werkwijze is helder en transparant. Eerst herhalen wij uw adviesvraag in onze offerte. Hiermee worden onduidelijheden en misverstanden voorkomen. Dankzij een jarenlange praktijkervaring weten wij precies wat haalbaar is en wat niet. Onze adviezen zijn hierop gestoeld en daardoor ook uitvoerbaar.

APS onderscheidt zich in haar adviezen door heldere formuleringen die afgestemd zijn op de aard (tactisch, economisch, financieel) van de adviesvraag. Afspraak is bij ons ook afspraak. Wij kennen de markt en we kennen de praktijk. We zijn flexibel indien er nog veranderingen moeten plaatsvinden. Wij houden altijd rekening met wijzigingen c.q. uitbreidingen t.o.v. de oorspronkelijke adviesvraag. Als u bijvoorbeeld toch een uitgebreider pakket voor parkeerbeheer nodig heeft. Of op het moment dat de omvang van het project duidelijker is geworden. Wij stellen ons flexibel op en vertalen uw vraag niet direct door naar een nieuwe offerte. Zo werkt APS: eerlijk, transparant en efficiënt. Daarmee zijn wij een partner om op te bouwen.