ADVIES

Elke parkeersituatie vraagt om een unieke aanpak

NEEM CONTACT OP
Advies

Advies over de beste inrichting

Dankzij onze jarenlange ervaring bij overheden, commerciële parkeerbedrijven en andere instanties zijn onze adviezen pragmatisch en helder en altijd gebaseerd op de wensen van de opdrachtgever. Wij zetten de juiste koers uit voor een succesvolle implementatie.

het managen van een parkeerlocatie is geen vanzelfsprekend werk waar u dagelijks of zelfs wekelijks mee bezig bent. Als woningbouwcorporatie, pensioenmaatschappij, projectontwikkelaar, VVE-beheerder, werkgever, belegger, ziekenhuis of gemeente heeft u andere dingen aan uw hoofd dan het inrichten of beheren van parkeerfaciliteiten. Toch hoort het erbij: in alle grote ontwikkelprojecten, overal waar veel bewoners, werknemers, bedrijven of consumenten samenkomen, zijn parkeeroplossingen onderdeel van het totale projectplan. Een onderdeel dat alleen met specialistische kennis en veel ervaring tot optimaal functioneren kan worden gebracht.

Door het advies kan er optimaal gebruik gemaakt worden van de parkeergarage of terrein. Zo wordt er advies gegeven over de beste inrichting, de juiste apparatuur zoals slagbomen of deuren en wordt ervoor gezorgd dat bewoners geen last hebben van parkerende bezoekers.

Advies

Algemeen

Samen bespreken wij de noodzakelijke aspecten van uw project, dit doen wij in een oriëntatiegesprek via deze weg kunnen wij u op maat advies geven en zorgen wij ervoor dat de inrichting optimaal aansluit bij het beheer en onderhoud van uw parkeergarage.

Het beheer en onderhoud kunnen wij ook voor u verzorgen, u kunt hier meer over lezen op de pagina technisch beheer.

Spreek uw interesse uit of stel ons een vraag

Contact formulier
Uw aanvraag betreft