BEGELEIDING

Het ontwerpen, aanleggen, exploiteren en beheren van parkeergelegenheid is een vakgebied waar het succes in de details zit. Wij kennen alle aspecten  waarop gelet dient te worden, zodat er geen onvoorziene gevolgen ontstaan.  Een kwestie van het maken van de juiste keuzes.  Daar is APS sterk in. 

NEEM CONTACT OP

Begeleiding voor een optimaal parkeeraanbod

Wij begeleiden u van a tot z. Van het maken van een plan van aanpak, een haalbaarheidsstudie / commerciële prognose, advies op een ontwerp, het bepalen van de waarde, het begeleiden bij het opzetten van een parkeer(beheer)organisatie en inkoopadvies met betrekking tot parkeergaragesystemen. Daarbij begeleiden wij u ook bij het invoeren van betaald parkeren, projectmanagement, implementatie, parkeerexploitatie, gespecialiseerde beheerders en/of beveiligers, technisch- en administratief beheer en interim-management.

Begeleiding wordt bij iedere service aangeboden. Het is geheel aan u op welk gebied u onze expertise wilt inzetten. Wij hebben al meer dan tien jaar ervaring met het adviseren, implementeren en begeleiden van projecten. Wij zijn eerlijk en transparant, hierdoor kunnen er geen misverstanden ontstaan en bent u altijd voorzien van helder advies en de juiste begeleiding. Uiteraard kan het zijn dat u niet op alle gebieden onze inzet nodig heeft. Dit is geen enkel probleem, wij staan u bij waar nodig.

Heeft u vragen of begeleiding nodig op andere fronten van uw parkeergarage, wij staan altijd open om een gesprek aan te gaan en hierop een plan van aanpak te maken. U kunt uw interesse en/of vraag onderstaand formulier naar ons uiten, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Begeleiding

Spreek uw interesse uit of stel ons een vraag

Contact formulier
Uw aanvraag betreft