INVESTEREN IN PARKING?

Het ontwerpen, aanleggen, exploiteren en beheren van parkeergelegenheid is een vakgebied waar het succes in de details zit. Wij kennen alle aspecten  waarop gelet dient te worden, zodat er geen onvoorziene gevolgen ontstaan.  Een kwestie van het maken van de juiste keuzes.  Daar is APS sterk in. 

NEEM CONTACT OP

Investeren in Parking

Investeren in een parking met kennis van zaken

Investeren in een parking kan u rendement opleveren, maar dan moet u er wel voor zorgen dat de parking winstgevend wordt. Een parking kan een losse parkeerplaats inhouden, maar ook een groot parkeerterrein of een parkeergarage. Het kan een openbare parkeerplek zijn, waar iedereen tegen betaling kan parkeren of een besloten parkeerplek die alleen toegankelijk is voor bepaalde medewerkers of bewoners. Betreffende het investeren in een parking is dus veel mogelijk, maar het kan nodig zijn om advies te vragen aan een parkeerexperts. Allround Parking Services kan u adviseren en desnoods begeleiden bij uw investering.

Waar moet u aan denken bij in een parking investeren?

In de regel moet u eerst in een parking investeren, voordat de parking pas rendement oplevert. Het hangt van uw investering af, hoe succesvol het rendement is. In hoeverre u moet investeren, is vooral afhankelijk van of u kiest voor een bestaande of een nieuw te bouwen parking en of deze in goede staat is. Wat u kunt verwachten bij een parkeergarage waarin u wilt investeren, is naast een eventuele renovatie, het investeren in een goede toegankelijkheid. Hierdoor kunnen onbevoegden, oftewel niet betalende parkeerders, niet zomaar van uw parking gebruik maken. Ook in veiligheid zult u veel moeten investeren. Ten eerste moet u voldoen aan de wettelijke veiligheidseisen, maar ook camerabewaking of het inhuren van beveiligers, kan nodig zijn.

Investeren in parkings samen met Allround Parking Services

Wilt u investeren in parkings? Doe dit niet alleen en helemaal niet als u onvoldoende kennis heeft over de parkeerbranche. Neem contact op met Allround Parking Services, dan krijgt u deskundig en professioneel advies over waar u op moet letten. Wij kunnen u ook begeleiden bij het maken van de juiste keuzes, zodat uw investering in parkings ook daadwerkelijk rendabel is. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen of vul ons online contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Begeleiding

Spreek uw interesse uit of stel ons een vraag

Contact formulier
Uw aanvraag betreft