BEGELEIDING

Het ontwerpen, aanleggen, exploiteren en beheren van parkeergelegenheid is een vakgebied waar het succes in de details zit. Wij kennen alle aspecten  waarop gelet dient te worden, zodat er geen onvoorziene gevolgen ontstaan.  Een kwestie van het maken van de juiste keuzes.  Daar is APS sterk in. 

NEEM CONTACT OP

Ondergrondse parkeergarage bouwen

Wilt u een ondergrondse parkeergarage bouwen?

Door het toenemende ruimtegebrek en de nood aan parkeerruimte, worden steeds meer gebouwen uitgerust met een ondergrondse parkeergarage. De nieuwe generatie wooncomplexen en kantoorgebouwen, zijn vrijwel altijd uitgerust met een ondergrondse parkeergarage. Dit scheelt ruimte bovengronds, doordat er bij het complex zelf geen bovengrondse parkeerplaatsen meer aanwezig hoeven te zijn. Ook steeds meer gemeenten besluiten om een ondergrondse parkeergarage te bouwen. Hierdoor hoeft er bij de stadsontwikkeling geen rekening meer gehouden te worden met parkeerplaatsen en dit kan het aanzicht van een stad enorm veranderen en vergroenen. Wilt u ook een ondergrondse parkeergarage bouwen? U doet er verstandig aan om hier vooraf advies over te vragen bij Allround Parkings Services.

Op welke wijze wilt u een ondergrondse parkeergarage aanleggen?

Wilt u een ondergrondse parkeergarage aanleggen als onderdeel van een complex of is het een zelfstandige ondergrondse parkeergarage? Een en ander kan van invloed zijn op de wijze waarop u uw parkeergarage wilt exploiteren. Hoewel u met een ondergrondse parkeergarage aanleggen al veel expertise in huis haalt van een aannemer, is het ook verstandig om Allround Parking Services te betrekken bij het ontwerp en de bouw. Wij hebben weer een heel andere expertise dan een aannemer en kunnen u zeer specifieke adviezen geven over het aanleggen en de inrichting van een ondergrondse parkeergarage. Vertrouw op onze kennis, voor het laten bouwen van een parkeergarage waar u veel rendement op zult behalen.

Weet hoe u een ondergrondse parkeergarage moet exploiteren met Allround Parking Services

Als u weinig tot geen ervaring heeft met een ondergrondse parkeergarage exploiteren, dan zal het misschien tegenvallen hoeveel werk en kennis hier nog bij komt kijken. Het spreekt voor zich, dat u niet overal verstand van heeft. Juist dan kan Allround Parking Services u op weg helpen. Al jarenlang begeleiden wij onze klanten bij het exploiteren van hun parkeergarages en ook u helpen wij graag. Mocht u het echt niet in eigen beheer willen doen, dan is het mogelijk om de exploitatie uit te besteden aan ons. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Begeleiding

Spreek uw interesse uit of stel ons een vraag

Contact formulier
Uw aanvraag betreft