Wat wij doen

Allround Parking Services opereert door heel Nederland. Met onze 24/7 helpdesk en gemotiveerd personeel zorgen wij dat uw parkeergarage zorgeloos wordt beheerd.

Met  meer dan tien jaar ervaring weten wij wat er in de markt speelt. Nieuwe technologieën op het gebied van hard- en software bijvoorbeeld. Monitoring op afstand. Verandering in wet- en regelgeving. Kennis die wij graag met u delen en inzetten om onze dienstverlening beter en efficiënter te maken. Voor vragen staan wij altijd voor u klaar.

ONZE PASSIE

U mag rekenen op onze persoonlijke aanpak 

ADVISEREN
INRICHTEN
BOUWEN
BEGELEIDEN
PLANNING
PARKEERDISCIPLINES AANSTUREN

HELDER

Het managen van een parkeerlocatie is geen vanzelfsprekend werk waar u dagelijks of zelfs wekelijks mee bezig bent. Als woningbouwcorporatie, pensioenmaatschappij, projectontwikkelaar, VVE-beheerder, werkgever, belegger, ziekenhuis of gemeente heeft u andere dingen aan uw hoofd dan het inrichten of beheren van parkeerfaciliteiten. Op basis van duidelijke afspraken, adviseren en ondersteunen wij u graag.

ORIËNTATIE GESPREK

Wij komen graag bij u langs om te bepalen waar uw behoeften liggen.

ADVIES

Wij stellen een praktisch plan voor u op, waarin het gevraagd serviceniveau in heldere taal is uiteengezet.

UITVOERING

Implementatie van onze aanpak leidt tot een fijne en zorgeloze samenwerking, hetgeen wij periodiek met u evalueren.

COMMITMENT

Het hoort erbij: in alle grote ontwikkelprojecten, overal waar veel bewoners, werknemers, bedrijven of consumenten samenkomen, zijn parkeeroplossingen onderdeel van het totale projectplan. Een onderdeel dat alleen met specialistische kennis en veel ervaring tot optimaal functioneren kan worden gebracht en gehouden.

Advies

Parkeerdisciplines centraal aangestuurd

APS biedt door heel Nederland een groot aantal diensten met betrekking tot het beheer en de exploitatie van parkeergarages voor een groot aantal vaste klanten. Wij leveren altijd oplossingen op maat en zijn een betrouwbare en ervaren partner voor alle parkeergerelateerde zaken. Dankzij onze nauwe samenwerkings­verbanden met verschillende eensgezinde bedrijven zijn wij in staat een allround service te leveren. Dit doen wij bovendien tegen betaalbare tarieven.

OFFERTE
OPVRAGEN

Wilt u globaal inzicht in de waarde van onze dienstverlening? Neem een paar minuten de tijd voor een eerste verkenning. Vul hieronder het contactformulier in voor een offerte op maat.

Contact formulier
Uw aanvraag betreft