BEGELEIDING

Het ontwerpen, aanleggen, exploiteren en beheren van parkeergelegenheid is een vakgebied waar het succes in de details zit. Wij kennen alle aspecten  waarop gelet dient te worden, zodat er geen onvoorziene gevolgen ontstaan.  Een kwestie van het maken van de juiste keuzes.  Daar is APS sterk in. 

NEEM CONTACT OP

Parkeerbegeleiding

Heeft u parkeerbegeleiding nodig voor uw parkeerplekken?

Wanneer u de beheerder bent van een parkeergarage of parkeerterrein, dan kan het nodig zijn om parkeerbegeleiding te plaatsen. Parkeerbegeleiding bestond in het verleden uit mankracht die de automobilisten begeleidden naar hun parkeerplek. U kunt zich voorstellen dat dergelijk parkeerbegeleiding erg duur is. U wilt niet een hele dag mankrachten inhuren voor begeleiding naar een parkeerplek. Met alle moderne technieken hoeft dit vandaag de dag ook niet meer. U kunt ook elektronische parkeerbegeleiding inzetten. Hiermee worden de parkeerders in uw parkeergarage automatisch naar een openstaande parkeerplek gewezen. Uiteraard is het voor u eerst een investering, maar u profiteert hier op termijn van. U hoeft geen mankracht in te zetten voor parkeerbegeleiding, zodat u uiteindelijk kunt besparen.

Hoe werken parkeerbegeleiders?

Elektronische parkeerbegeleiders kunt u zo uitgebreid mogelijk krijgen als u wilt. Er zijn systemen, waarbij sensoren kunnen registreren of een parkeerplek bezet is of vrij. Door middel van een rood of groen licht, wordt dit boven de parkeerplek aangegeven. Op deze manier vindt de automobilist in een mum van tijd een vrije parkeerplek. Er kan ook gewerkt worden met een systeem van camera´s, die het nummerbord scant en op deze manier een parkeerplek voor u reserveert. Op deze wijze kan ook een automatisch betaalsysteem gekoppeld worden. Weet u niet goed waar u op moet letten tijdens het kiezen van parkeerbegeleiders? Vraag advies of laat u tijdens het proces begeleiden door Allround Parking Services.

Begeleiding bij het parkeren met hulp van Allround Parking Services

Wilt u begeleiding bij het parkeren implementeren in uw parkeergarage? Dit vergt enige technische kennis en expertise. Het is voor te stellen dat niet iedereen deze kennis in huis heeft. Daarom neemt u het beste contact op met Allround Parking Services. Wij hebben veel kennis aan boord van diverse soorten parkeerbegeleiders systemen. We adviseren u graag of begeleiden u bij iedere stap in het proces van implementatie. Neem voor de mogelijkheden gerust contact met ons op.

Begeleiding

Spreek uw interesse uit of stel ons een vraag

Contact formulier
Uw aanvraag betreft