BEGELEIDING

Het ontwerpen, aanleggen, exploiteren en beheren van parkeergelegenheid is een vakgebied waar het succes in de details zit. Wij kennen alle aspecten  waarop gelet dient te worden, zodat er geen onvoorziene gevolgen ontstaan.  Een kwestie van het maken van de juiste keuzes.  Daar is APS sterk in. 

NEEM CONTACT OP

Parkeergarage inrichten

Waar moet u op letten bij een parkeergarage inrichten?

Als het gaat om een parkeergarage inrichten, dan zijn hiervoor geen standaard modellen. Een parkeergarage inrichten is altijd maatwerk. Uiteraard zijn er enkele standaard procedures die u sowieso moet doorlopen, doordat u aan enkele wettelijke vereisten gebonden bent. Maar de inrichting per parkeergarage kan per type verschillen. Er zijn zowel bovengrondse als ondergrondse parkeergarages, waardoor u met heel specifieke problemen te maken krijgt. Bij een ondergrondse parkeergarage zijn bijvoorbeeld goede beluchtingsmaatregelen nodig, iets wat bij een bovengrondse parkeergarage minder van belang is. Bij iedere parkeergarage geldt, dat u een goed toegangsbeheer en betalingsmogelijkheden moet aanbieden.

Een parkeergarage laten inrichten door de experts

Afhankelijk van het type parkeergarage, kan het gaan om een grote investering om de inrichting in orde te krijgen. In de meeste parkeergarages is veel beton verwerkt. Bij een gedateerde parkeergarage, kan het zijn dat het beton niet meer goed is. U moet dan betonrenovaties laten uitvoeren. De toegankelijkheid moet uitstekend geregeld zijn. Denk aan een trappenhal die veilig te gebruiken is en goed verlicht is of het aanbrengen van een lift in een parkeergarage met meerdere verdiepingen. Dit zijn specifieke technische ingrepen waar u goed voorbereid mee aan de slag moet. Door uw parkeergarage te laten inrichten door de experts van Allround Parking Services, haalt u betrouwbare kennis en expertise in huis voor een uitstekend ingerichte parkeergarage.

Hulp bij de inrichting van uw parkeergarage met Allround Parking Services

Of u nu een nieuwe parkeergarage van de grond af aan bouwt of een bestaande parkeergarage wilt inrichten, neem voor de inrichting van uw parkeergarage contact op met Allround Parking Services. Wij hebben al jarenlang ervaring in de parkeerbranche en hebben al vele klanten bijgestaan bij de inrichting van hun parkeergarage. Tegen welke problemen u ook aanloopt bij de inrichting, samen met u vinden wij altijd een oplossing. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Begeleiding

Spreek uw interesse uit of stel ons een vraag

Contact formulier
Uw aanvraag betreft