INVESTEREN IN PARKEERGARAGES?

Het ontwerpen, aanleggen, exploiteren en beheren van parkeergelegenheid is een vakgebied waar het succes in de details zit. Wij kennen alle aspecten  waarop gelet dient te worden, zodat er geen onvoorziene gevolgen ontstaan.  Een kwestie van het maken van de juiste keuzes.  Daar is APS sterk in. 

NEEM CONTACT OP

Parkeergarage investeren

Wilt u in een parkeergarage investeren?

Heeft u een parkeergarage op het oog die u wilt aankopen? Vooral in grote en drukke steden, zult u nauwelijks last hebben van leegstand en kunt u een mooi rendement behalen. Maar als u de mogelijkheid krijgt om in een parkeergarage te investeren, dan zal het doorgaans om parkeergarages gaan waar nog wat aan moet gebeuren. Een parkeergarage kan er aftands uitzien en vormt zo misschien helemaal geen veilige plek meer om auto´s te parkeren. Het kan nodig zijn voor het investeren advies te vragen aan de experts op het gebied van parkeergarages. U weet dan ongeveer wat u te wachten staat en waar u op moet letten.

Wat komt er kijken bij het investeren in een parkeergarage?

Bij het investeren in een parkeergarage moet u rekening houden met verschillende zaken. Hoewel het veel tijd en geld kost om uw parkeergarage weer optimaal aan alle eisen te laten voldoen, levert het u ook flink wat op. Om te beginnen moet u zorgen dat de parkeergarage veilig genoeg is om te parkeren. Is het beton nog goed of moet er beton gerepareerd worden? Ook aan een ander aspect van veiligheid moet u denken, zoals goede verlichting, duidelijke bewegwijzering en nooduitgangen. Goede ventilatieapparatuur is vooral van belang als het gaat om ondergrondse parkeergarages. Uiteraard moet u ook een goed toegangssysteem, zoals slagbomen installeren en goede betaalmogelijkheden. Laat u voor advies daarom bijstaan door Allround Parking Services.

Samen met Allround Parking Services investeren in parkeergarages

Net als iedere investering, is ook het investeren in parkeergarages iets wat u zorgvuldig moet overwegen. Natuurlijk kunnen de opbrengsten zeer goed zijn, afhankelijk van de stad waar de parkeergarage staat. Toch komt er ook veel bij kijken, voordat u pas kunt beginnen met het maken van rendement. Investeren in parkeergarages kan zeker heel positief zijn, maar dan wel samen met de experts van Allround Parking Services. U heeft dan de beste adviseurs achter u staan, die u bij iedere te nemen stap begeleiden.

Begeleiding

Spreek uw interesse uit of stel ons een vraag

Contact formulier
Uw aanvraag betreft