BEGELEIDING

Het ontwerpen, aanleggen, exploiteren en beheren van parkeergelegenheid is een vakgebied waar het succes in de details zit. Wij kennen alle aspecten  waarop gelet dient te worden, zodat er geen onvoorziene gevolgen ontstaan.  Een kwestie van het maken van de juiste keuzes.  Daar is APS sterk in. 

NEEM CONTACT OP

Parkeerplaats inrichten

Professioneel een functionele parkeerplaats inrichten

U kunt wel de beschikking hebben over één of meerdere parkeerplaatsen, het exploiteren vraagt natuurlijk wel de nodige aandacht. Het is niet zo dat u met een parkeerplek niets meer hoeft te doen. Sterker nog, u moet een parkeerplaats dusdanig inrichten, dat de parkeerder comfort ervaart en met een gerust hart zijn/haar auto op uw parkeerplaats achterlaat. Dit zijn de faciliteiten waarmee u voor een succesvolle exploitatie zorgt en waarmee u van een goed rendement geniet. Heeft u hulp nodig bij een parkeerplaats inrichten? Niet iedereen is hier een experts in, dus schroom niet om advies of begeleiding te vragen bij de echte parkeerplaatsexperts.

Welke soorten parkeerplaatsen inrichten?

Als het gaat om parkeerplaatsen inrichten, dan geldt dit voor allerlei soorten parkeerplaatsen. Voor een losse parkeerplaats is het inrichten snel gebeurt. Wel moet u zorgen voor een goede afbakening, zodat niet iedereen hierop kan parkeren. De parkeerder die u hiervoor betaalt heeft enkel het recht om hier gebruik van te maken. Bezit u een volledig parkeerterrein, dan zult u meer maatregelen moeten nemen. U moet uw gehele parkeerterrein afschermen en zorgen voor een goed toegangs- en betalingssysteem. Beschikt u over een parkeergarage? Dan komen er heel specifieke eisen om de hoek kijken waar u rekening mee moet houden. Ook hier moet u een toegangs- en betalingssysteem implementeren dat snel en gebruiksvriendelijk is, maar ook de veiligheid moet in orde zijn. Allround Parking Services kan u helpen bij uw parkeerplaatsen inrichten.

Een parkeerplaats laten inrichten door Allround Parking Services

Als u geen idee, geen tijd of niet deskundig genoeg bent voor het inrichten van uw parkeerplaatsen, dan kunt u een parkeerplaats laten inrichten door Allround Parking Services. Als er één partij is die weet waar u op moet letten bij een parkeerplaats laten inrichten, dan zijn wij het wel. Door onze jarenlange ervaring in de parkeerbranche, zijn wij in staat om voor u een parkeerplaats in te richten die voldoet aan uw eisen en wensen. Neem contact met ons op, als u wilt weten hoe wij u kunnen helpen.

Begeleiding

Spreek uw interesse uit of stel ons een vraag

Contact formulier
Uw aanvraag betreft