BEGELEIDING

Het ontwerpen, aanleggen, exploiteren en beheren van parkeergelegenheid is een vakgebied waar het succes in de details zit. Wij kennen alle aspecten  waarop gelet dient te worden, zodat er geen onvoorziene gevolgen ontstaan.  Een kwestie van het maken van de juiste keuzes.  Daar is APS sterk in. 

NEEM CONTACT OP

Parkeerservice

Biedt uw klanten een optimale parkeerservice

Als eigenaar van parkeerplaatsen, een parkeerterrein of een parkeergarage, heeft u een lucratieve optie in handen. Het is vooral in grote en drukke steden een feit, dat er gevochten wordt om parkeerplekken. U kunt met uw parkeerplaatsen daarom een mooi rendement maken. Mits u uiteraard een goede parkeerservice biedt. Als u geld vraagt aan parkeerders, dan wordt er een bepaalde parkeerservice verwacht. U moet zich als het ware verplaatsen in de klant, waar hij/zij behoefte aan heeft tijdens het parkeren. Dit is ten eerste een snel en duidelijk betaalsysteem en een veilige omgeving. Als u dit kunt garanderen, zult u zeker tevreden parkeerders hebben en optimaal rendement behalen.

Waar moet u aan denken parkeergarage service?

Laat u mensen parkeren in uw parkeergarage, dan wordt er een bepaalde parkeergarage service verwacht. Parkeergarages kunnen soms donker zijn en hierdoor een onveilig gevoel geven. Dit is een speerpunt voor bijna iedere parkeergarage. Dit is met goede verlichting op te lossen en het zou helemaal perfect zijn, als u daglicht in de parkeergarage weet te brengen. Ook wilt u niet dat er misbruik wordt gemaakt van de parkeerplekken, dus een goed en betaald toegangsbeheer is noodzakelijk. Maar weer niet dat het hinderlijk is voor parkeerders. Uiteindelijk moet er snel geparkeerd en afgerekend kunnen worden. Als u uw parkeergarage service wilt upgraden, schakel dan de experts van Allround Parking Services in.

Voor parkeerplaatsen service naar Allround Parking Services

Loopt u tegen problemen aan bij het ontwerpen, inrichten of aan aanbieden van goede parkeerplaatsen service? Neemt u dan contact op met Allround Parking Services. Wij hebben al jarenlang ervaring in het oplossen van parkeervraagstukken en het adviseren en begeleiden van onze klanten. Ook u kunt goede parkeerplaatsen service aanbieden aan uw parkeerders, als u advies of begeleiding van ons krijgt. Om de mogelijkheden te bespreken, kunt u telefonisch, per e-mail of via het online contactformulier contact met ons opnemen.

Begeleiding

Spreek uw interesse uit of stel ons een vraag

Contact formulier
Uw aanvraag betreft