UNIEKE SAMENWERKING

APS heeft haar dienstverlening in een unieke huurvorm gegoten. Hierdoor wordt het voor u als eigenaar, bij btw vrijgestelde verhuur, toch mogelijk btw terug te vorderen over de stichtingskosten van uw parkeerplaatsen. 

NEEM CONTACT OP
BTW teruggave

BTW teruggave over de stichtingskosten van uw parkeerplaatsen?

APS kent deze regeling van binnen en van buiten, inclusief de voorwaarden waaraan moet worden voldaan. De regeling is goedgekeurd door de Belastingdienst.

Wij maken de BTW aftrekbaar

U verhuurt uw van btw vrijgestelde parkeerplaatsen aan APS. Met als basis een goed doordacht exploitatiecontract en aanvullende afspraken, houdt u grip op de verhuur van deze plaatsen aan uw doelgroep en de huurprijs. U wordt volledig ‘ontzorgt’, APS regelt alle zaken aangaande de garage.

Wanneer u vóór ingebruikname van een nieuwe parkeergarage een samenwerking met APS bent aangegaan, kunt u alle btw over de stichtingskosten van uw parkeerplaatsen in één keer terugvorderen. Dit kan een bedrag zijn van vele (honderd)duizenden euro’s.

Indien de garage al in gebruik is, kunt u alsnog btw terugvorderen over ieder jaar dat ontbreekt aan de termijn van 10 jaren na ingebruikname. Dit is de zogenaamde herzieningstermijn.

BTW teruggave

Wilt u ook BTW teruggave over uw parkeergarage?

Vragen over de juridische en fiscale kanten van onze oplossing? Stel uw vragen en wij komen zo snel mogelijk langs voor een gesprek en wij regelen het voor u.

TIP: Voor woningcorporaties is deze constructie erg interessant. Wij hebben daar ervaring mee.

Spreek uw interesse uit of stel ons een vraag

Contact formulier
Uw aanvraag betreft