TECHNISCH BEHEER

Inrijden, parkeerbewijs ontvangen, parkeren, betalen en weer uitrijden. Zolang het proces ongestoord verloopt, doen wij ons werk naar behoren.

NEEM CONTACT OP

DE ROL VAN DE TECHNISCH BEHEERDER

Wij bieden een zorgeloze service, zodat u zich niet bezig hoeft te houden met het onderhoud en behoud van uw parkeerfaciliteit.

Het proces voor de gebruiker is eenvoudig. Probleemloos parkeren en betalen. Achter de schermen regelen wij alles voor u. Van proactief onderhoud tot aan snel en efficiënt oplossen van verstoringen. De meldkamer is 24/7 te bereiken voor storingen of andere problemen. Hierdoor kunnen wij u altijd bijstaan wanneer zich storingen voordoen in de parkeergarage.

Wij begrijpen als geen ander dat u zich niet bezig wilt houden met het verzorgen van de parkeergarage. Wij nemen het beheer uit handen zodat u zich kan richten op uw kernactiviteiten.

Het beheren van een parkeergarage kan op het gebied van technisch- tot administratief beheer.  Technisch beheer houdt zich voornamelijk bezig met de werkzaamheid van alle apparatuur in de garage. Administratief beheer zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de cijfers. Het is geheel aan u wat uit handen gegeven wordt.

Samen kan er een plan opgesteld worden en kijken wij naar de beste aanpak. Het doel is om gezamenlijk een optimaal functionerende parkeergarage te accomoderen, ervoor te zorgen dat gebruikers gemakkelijk in en uit kunnen rijden en u te ontzorgen.

Interesse in een gesprek met ons, neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

Technisch Beheer APS

Spreek uw interesse uit of stel ons een vraag

Contact formulier
Uw aanvraag betreft